(^_^)

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 11 Mac 2013

sedih

ASSALAMUALAIKUM





dear blogwalking,


11/3/2013 tarikh nie hari yang paling sedih buat aQ . . .aQ pun xtau kenapa. . .mungkin sebab aq terlalu berharap pada dia. . .aq terlalu sayang pada dia. . .semalam aq call dia sebab dia kata dia tak ada top-up. . .kami bergaduh time aq call dy,dy letak fon. . .aq dah try banyak kali call dy balik tapi dia tak angkat. . .aq memang terasa hati sangat-2 sebab aq buat talk pack semata-mata nak call dy. . .hari ni dy call or msg aq,aq tak angkat. . .aq memang terasa sangat-2 sebab semalam. . .untuk awak, saya buat macam nie bukan sebab saya tak sayang awak tapi sebab saya terlalu sayangkan awak dan saya tak nak hati saya disakiti lagi. . .




sincerely,
tuan belog




:::wassalam:::
>Nurul Afnan<

2 ulasan:

  1. tabah kan hati muuu kawan

    win3 ! ( kenyit mata )

    BalasPadam
  2. hahaha. . .ok2. . .tq fren

    BalasPadam