(^_^)

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 13 Februari 2013

lepak at kb mall

ASSALAMUALAIKUM



Setelah sekian lama aq tak lepak ngan kengkawan, semalam 12/2/2013 aq pergi. . .rindu gila kut kat diaorang. . .tapi sayang semalam kawan-2 aq ad projek lain (-_-) . . .buat rugi je aq pergi tapi sokey asalkan aq ley jumpa korang. . .aq ngan fatin je yang single but not available semalam. . .kami makan-2 kat kfc n beli barang kat mall tu. . .selalu bila jumpa mesti bergambar tapi sebab kawan-2 aq nie busy ngan projek diaorang gambar pun tak sempat nak ambik. . .it's okey fren, aq ngan fatin maafkan korang tapi just untuk kali nie je. . .no more next time. . .

sebelum balik. . .


sempat jugax. . .hehehe




:::wassalam:::
>Nurul Afnan<

1 ulasan:

  1. assalam. nice entry there....
    keep it up yer... :D

    BalasPadam