(^_^)

Daisypath Anniversary tickers

Sabtu, 30 Julai 2011

perkhemahan KRS

first time aq pergi perkhemahan wakil sekolah peringkat PPD Bachok,,penat glew dk sane,,tp okla,,peraturan x ketat sgt,,kat sane mcm2 ragam pelajar aq jumpa,,ad yg jenis gatal,,maklumlah sklh menengah biasa,,tiada batas agama langsung,,hrmmmm,,teruk glew,,byk2 sekolah,sekolah aq je xde wakil pelajar lelaki,,xtp bez xde plajar laki,,byk kerja laki kiteorg buat,,mencabar glew,,kat sane kteorg diajar supaya bekerjasama dlm sebuah pasukan,,tp kat sane aq perhatikan pembantu kem komander x kisah psl batas2 dlm agama,,suruh bekerjasama dlm kumpulan 2 mmg betul tp cara diaorg ajar mcm x btlla,,tp sokey aq paham sbb diorg baru tingkatan enam atas,,tambahan pula,diaorg sklh menengah biasa,,perangai remaja zaman sekarang mmg ad dlm diri dieorg,,

aq rase mcm ustazah plk,,huhu


maklumlah lelaki xde,,longkang,lubang basah n kering kteorg gali sendiri,,




nie plk q.m. kteorg,,smua makanan dia yg masak,,semua makanan yg dia masak kteorg mkn sbb lapar walaupun tawar,,huhu



nampak mcm biasa je,,tp menang tempat ketiga drpd 16 buah sekolah,,




niela semua wakil krs dr SMK(A) Tok Bachok,,seramai 22 org,,



nie plk kwn2 aq,,asyik nak perposin je,,huhu









kenangan bersama gejet hasil tangan kiteorg,,yg diajar oleh suami cikgu yati,,









sempat ag berposin walaupon dh nak blik,,hehe



:::wassalam:::
>Puteri Cahaya<

1 ulasan:

  1. jalan-jalan kat blog kami- latihkrsn9.blogspot.com

    BalasPadam